Galéria

Mo, a plejádi

Senki a teremtett multiverzumban nem ért nála jobban a genetikához, létformák kialakításához. Otthonosan mozog a dimenziók között is, és persze nincs az a feladat a világon, amit meg ne oldana. Még fiatal, mindössze 700 éve testesült meg egy 9. kategóriájú bolygón, és a 2. testét használja. Fizikai formája az Arkhan bolygó enyhe gravitációja miatt három és fél méter magas, karcsú, kisportolt, a harmincas éveiben járó, ereje teljében lévő férfitest. Vonzza és élteti a sok kaland. Ő a galaxisok egyik legaktívabb láthatatlan támasza és töretlen spirituális fejlődésének elősegítője, az Első Alkotó programja szerint.

Szhuu, a szíriuszi

Ő fajának, a Szíriusziaknak, egy kiemelkedő képviselője. Zseniálisan tudja összerakni a teremtett bolygók karmikus és evolúciós programját. Majd a betelepítés után egyfajta ellenőrként istápolgatja a leszülető emberek spirituális fejlődését. Szellemi szintje és képességei a ti általatok elképzelt istenekkel vetekszik. A szíriusziak eredendően hermafroditák. Már régen túl vannak a szétválasztás eme formáján. Örök fiatal, öngyógyító testük inkább nőies, mint férfias külsejű. A mindkét nemi jelleg a tökéletes együttlét teljes skáláját biztosítja számukra. A szeretkezésük egy isteni meditáció, egy magával ragadó hosszú extázis, melyben valós kapcsolatot érnek el Felsőbb Énjükkel.

Prethor, a szárnykészítő

A szárnykészítők, a központi faj, a legősibb, az alap faj, melyben az Első Alkotó, mint megnyilvánult tudatosság, először ismert magára a formák szintjén. A nekik kialakított fizikai forma tökéletes, a teremtés csúcsa. Leképeződik benne minden, amiről a teremtett világ szól. Legfontosabb feladatuk a multiverzum folyamatosan részleteződő, minden egyes tudatossággal bíró részének önálló teremtéséhez teret biztosítani. Ők formázzák, alakítják a galaxisokat, csillagokat, bolygókat, amit az Első Alkotó megteremtett a „testéből, mindennek a lehetőségét magában foglaló végtelen tudatosságból, a sötét űrből, a mindenség bölcsőjéből. A szárnykészítők fizikai formában az első emberszabású faj, a kezdeti hierarchia csúcsa. Prethor egyike a még haza nem tért, néhány száz Szárnykészítőnek. Kiterjesztett tudatosságával több százmilliárd része életciklusát követi. Nézi fejlődésüket, egyedi, és faji szinten. Sokszorosan megosztott figyelmével, valós időben, időn kívülről figyeli a benne lévő önálló tudatú részeit, és hol ide, hol oda csúszik egyszerre a különböző valóságok között, és ha szükség úgy kívánja, mélyebben belemerül egy-egy világba.

Merkaba

Atlantisz végnapjaiban az annunakik csellel és megtévesztéssel egy kristálykoponya jelenlétében aktiváltak egy Merkaba generátort, amely óriási kataklizmát okozva elpusztította az akkori emberi civilizáció nagy részét.