L-film

L, a Fényhozó – filmes projekt

Szép munka volt! Az emberiség kollektív tudata az utóbbi években elképesztő emelkedésbe kezdett, amiben Te is komoly szerepet játszottál. Csakis emiatt jelenhetett meg a Földön ez, a Multiverzumban a teremtés kezdetével egyidejű csodás információ. Az, hogy most hozzád is eljutott, nem véletlen. Eljött az ideje számodra is egy különös, izgalmakkal teli, belső utazásnak, egy mélyreható emlékezésnek.

A teremtett valóságban keringő holografikus, multidimenzionális gondolatcsomag hamarosan látható lesz a földi technikára és érzékszerveitekre formázva. Partnereinkkel azon dolgozunk, hogy ezt az összetett információt mind hanghatásában, mind látványvilágában a lehető legpontosabban, és legkifejezőbben adaptáljuk a földi körülményekre. A lineáris időkeretetek közeli jövőjében egy négyrészes, monumentális teremtéseposz érkezik el hozzátok.

Megváltoztatja a filmről és annak szerepéről alkotott eddigi elképzeléseiteket. Találkozunk a mozikban!

Jó szórakozást!

KIAS

 

L, A Fényhozó

című film prezentációja

Logline:

Hogy ki Lucifer, ki volt Jézus, kik és hogyan irányítják és tartják tudatlanságban az emberiséget, miről szól ez a földi élet, és hogy lehet felébredni a már lassan valószerűtlenné váló álmunkból, megtudhatjuk ebből a korokon és világokon átívelő misztikus, sci-fi kalandfilmből.

Tagline:

A megismerés és a vele járó szeretet, az egyetlen kivezető út a félelemből.

Szinopszis:

L, A Fényhozó, modern teremtés eposz

A stílusában és tartalmi komplexitásában egyedien megkomponált mű egy korokon és világokon átvezető nagy ívű kalandfilm, misztikus sci-fi, társadalomkritika, de leginkább egy ismeretterjesztő és személyes útmutató mindazoknak, akik már nem elégednek meg a készen kapott uniformizált tömegválaszokkal, és van merszük ahhoz, hogy eddigi stabilnak hitt valóságuk a feje tetejére álljon. A film gondolkodásmódot alakít, véleményt formál, elbizonytalanít, de ugyanakkor saját útra indítja az nézőt.

A történet egyik főhőse Mo, a plejádi, aki egy rendkívüli kísérlet vezetője lesz. Neki és társainak kell a Szabad Akarat Univerzumát alkalmassá tenni, és egyetlen lakott bolygóján, a földön olyan feltételeket teremteni, hogy megvalósulhasson az Isteni terv. A megfelelően kialakított terepen ő kíséri figyelemmel az oda leszületők spirituális fejlődését, és vezeti el őket a felemelkedéshez. A galaxis őreként irányítja a különböző kultúrák létrejöttét és változását. A földre szemet vető egyéb fajok integrációja és az Első alkotó programjának végrehajtása is az ő feladata. Teszi mindezt Luciferként, a föld, az emberiség és a saját fejlődése érdekében. Minden a terv szerint halad, míg nem találkozik Zoéval, aki nem várt hatással van rá.

A másik főhős Zoé, egy indián származású fiatal, csinos környezetvédő újságírónő, akinek az élete egy eléggé hányattatott fiatalkor után, megnyugodni látszik. Vőlegénye révén készül belépni az irigyeltek világába. A felső tízezer élete vár rá, minden csillogásával, gazdagságával, kényelmével. A csodás jövő egyetlen akadálya maga Zoé, aki túl tiszta és természetes, és nagyon nehezen viseli eme csodás világ fonákját, a benne lévő hazugságokkal, képmutatással és irányítással. Ahhoz, hogy ez mégis működjön, még maga előtt is inkább letagadja a valóságot és rászokik a gyógyszerekre, kábítószerre. Aztán, ahogy lenni szokott, rábukkan valakire, elég furcsa körülmények között- meglát egy embert, akinek fényképe a mindig magánál lévő régi újságcikkben is szerepel, és aki egy percet sem öregedett azóta- és igen nagy hatással lesz rá. Újságíróként is szenzáció a csodás, sármos, középkorú, elegáns, titokzatos úriember, aki minden jelentős nemzetközi tárgyaláson, a vezető bankárok és politikusok nagyon bizalmas partnereként mutatkozik. Mindent megtesz, hogy kapcsolatba lépjen vele. De hát ott van neki a párja Sam, aki, hogy saját erényeit csillogtassa, bevezeti Zoét a titkos háttérhatalom világába, és elkotyog néhány igen bizalmas információt. Megmutatja, kik a világ igazi vezetői, megismerteti vele a valós földi hierarchiát, a titkos társaságokat, az őket irányító Erőtriászt és a felettük álló idegeneket. Ezzel persze nem a szándéka szerint, de segíti barátnőjét, és határozottan megerősíti abban, hogy merre menjen tovább. Aztán a leleplezett összeesküvők és barátja bosszújától kis híján felrobbanó lány az idegen karjaiban találja magát, és elkezdődik a számára hihetetlen és megfoghatatlan, korokon átívelő utazás, Megismeri és átéli a föld egyes korszakait, részt vesz a jelentős eseményeiben. Megérti miért, és hogyan alakult az emberiség, miközben felismeri az általa tanult dolgok hazugságait, a manipuláció lényegét és elkövetőit. Itt kitisztul fejében a teremtés, az evolúció és a karma téveszméi, a vallási és gazdasági dezinformálás.

A lineárisan vezetett történet számos párhuzamos szálon fut, és kellően összekuszálja a nézőt, hogy az izgalmat fenntartsa, és a cselekmény térbeli kibomlását hűen szolgálja.

Találkozhatunk idegen világokkal, Szíriusziakkal, a központi faj képviselőivel a Szárnykészítőkkel, a földet elfoglaló és az emberi genetikába beavatkozó idegenekkel. Megtudjuk, hogy miért, és hogyan korlátozzák az emberiség tudatosságát, és tartják fenn a káoszt, a félelmet és kiszolgáltatottságot. Az is kiderül, hogy kik, és miként kerültek a földre a héberek. Megismerhetünk és megérthetünk néhány jelentős vallási eseményt mai szemmel nézve, naprakészen. Fény derül arra is, hogy miért gonosz Lucifer, ki volt Jézus, miről szól a földi lét, és merre tart a teremtés. Az is feltárul, ki a lélektelen, és hogy sikerül-e neki felemészteni a Szabad akarat bolygóját. Mikor már szinte teljesen elvesztette a szálat az néző, akkor jön csak az igazi felfordulás. Az eddigi hierarchia végzetes sebet kap az aktivált teremtés kulcsától, és elképesztő manőverekbe kezd a hatalma fenntartása miatt. A lélektelen is megérkezik galaxisunkhoz és minden elveszni látszik. A befejezés katarzisát adja a végső egymásra találás, a nagy reccs, a teremtett valóság visszatérése a kiindulási pontba, a Tórusz önmagába záródása és az egység újbóli eljövetele.