1. könyv

Az élet játéka

Játékleírás (Könyv 1.)


Kedves Olvasók!

Most miután önfeledten elolvastátok üzenetem első részét – hogy ne csak nézzetek, hanem lássatok is -, ideje felvennünk a tudatosság szemüvegét, amit most ezennel átnyújtok nektek. Hagyjátok abba az olvasást és tegyétek is fel. Nézegessétek magatokat a tükörben. Ugye milyen jól áll? Ez a szemüveg, mivel kvantum állapotú, természetesen eddig is veletek volt, de most ezzel az aktussal aktiváltuk, most már örökre rajtatok marad, részetekké válik, használni tudjátok. A tudatotokkal működtetitek. Ha rágondoltok, bekapcsol, és hétköznapotok eseményeit is képesek lesztek rajta keresztül elemezni. De először most tanuljuk meg használni. Ez a játéksorozat ebben fog nektek segíteni.

Az első könyvvel egy egészen egyszerű módon, mint amikor gyerekkorotokban háromkerekű kerékpárral közlekedtetek, lépésről lépésre végigvesszük közösen a szemüveg használatát.

Kezdjük is el! A teremtés végtelen egyszerű, viszont belefeledkeztetek a történetbe azért, hogy az eseményeket teljes átéléssel tapasztaljátok meg, így ezt a rendszert nem veszitek észre. Nincs ezzel semmi baj. De most egy rövid időre megállunk, kicsit hátra lépünk, és innen már sokkal jobban kivehető mindaz, amit mutatni szeretnék. Tehát, ha a szemüveget használni akarod, az első, amit tenned kell, hogy megállsz. Egy pillanatra abbahagyod az éppen végzett tevékenységet. Lecsendesíted a gondolatokat a fejedben, és ránézel a szemüvegen keresztül az éppen zajló eseményre. A játék segíteni fog, hogy meg is értsd, mi az, ami valójában történik, amit éppen figyelsz.

Hogy jól látható legyen minden, lerögzítjük a könyv eseményeit, mint ahogy a prófétával tettétek annak idején a tér és az idő keresztjére.
Elkészítettünk egy táblázatot. A függőleges oszlopba, a tudatosság mélységét szimbolizáló Test, Lélek, Szellem hármas felosztás kerül. A vízszintes oszlopba a földi tapasztalás gerincét rakjuk az Érzet, Érzelem, Én kifejezéseket. Ezeket a fogalmakat, ha nem vagy bennük teljesen biztos, a játék végén lévő fogalommagyarázatban kibontjuk.

Ezzel elkészült az alapmátrixunk, amibe a történet egyes eseményei fognak bekerülni. Az általam a játék részévé tett példák csak egy lehetséges megoldást mutatnak. Ha belejöttök, ti is tudtok számos egyedi megoldást kreálni. Ezt egyébként jó is, ha gyakorlásképpen önállóan megteszitek, így elkezditek az első tudatos lépéseket a saját lábatokon még a gyakorló pályán. Ha itt már könnyedén közlekedtek, jöhet a forgalom, majd az autópályás száguldás a valós életetekben.

De ne rohanjunk ennyi előre, ahhoz, hogy könnyebben haladjatok, segítségképpen a könyv egyes részeit megjelöltem, így tudhatjátok, mely oldalakon kell keresni a megoldásokat.

Először kezdjük bemelegítésképpen egy példával, amit együtt keressünk meg.

Ha kaptok egy kódot, például -11, akkor megnézzük a mi kis segédtáblázatunkat és máris látjuk, hogy egy olyan eseményt keresünk, amelyben megtalálható egy negatív fizikális érzet. Elszaladunk a megjelölt 93. oldalra, és ott megkeressük a kiemelt szavakat. „Hányt magától.” Ezt a kifejezést kell a mátrixunkba beírni első lépésként. Majd kitöltjük táblázatunk minden mezőjét hasonló módon.

Kódtábla:

-11 Emberi érzés, mikor elégedetlenek vagyunk magunkkal.(93.o.)
-12 Emberi érzés egy hatalmasabb idegen hatalommal szemben. (231.o.)
-13 A képzelt én reakciója, mikor magát túlértékeli. (125.o.)
+21 A lelki rész felbukkanásakor jelentkező érzés. (22.o.)
-22 Egy asztrális lény reakciója, hogy fennmaradjon. (150.o.)
+23 Szhuu energiája, amivel hazavezette az Mi-t. (83.o.)
+31 Mentális rész hatása az emberre. (217.o.)
-32 Egy mentális lény reakciója, hogy elérje célját. (83.o.)
+33 Szellemi lény viszonya a körülötte, benne lévő valósághoz. (150.o.)

Ha beírjuk másik kis táblázatunkba a keresett szavakat és a megjelölt betűket helyes sorrendbe rakjuk, akkor feltárul előttünk az első könyv üzenete:
Mit jósolt meg a jelek alapján Fent-sétáló, az öreg sámán? (19.o.)

Fogalmak:

Test: A mikrokozmosz, a tudat elkülönült fizikai leképezése, 3D-s tapasztalat céljából.
Lélek: A megnyilvánult tudatosság egyedi színezete.
Szellem: A megnyilvánulatlan tudatosság, a semmi maga.
Érzet: A valóság érzékszervekkel felfogható érzékelése.
Érzelem: Az érzések és az azokkal kapcsolatos gondolatok összessége.
Én- Egó: A valóság által felprogramozott elkülönült személyiség.
Én- Önvaló: A valós, egységben lévő egyetemes öntudat.

A játékhoz tartozó nyomtatványt ide kattintva tölthetitek le.