L-küldetés

L-creation-t Nektek hoztuk létre, hogy Ti is beinduljatok. Azzal foglalkozunk, ami lázba hoz mindannyiónkat. Szórakozunk és szórakoztatunk. De ezzel nem egy üres, pillanatnyi kikapcsolódásra invitálunk benneteket, hanem egy mindent megváltoztató, meghökkentő, rendkívüli utazásra.
Számos formában próbáljátok valóságotokat színesebbé tenni, vagy legalább egy ideig nem gondolni rá. Vannak, akik drasztikus módszereket alkalmazva alkohollal, hallucinogén anyagokkal vagy kábítószerrel keresnek valami mást, mint amiben élnek. Mások a virtuális térben, filmekben vagy éppen jó könyvekben keresnek érdekesebb, másabb világra nyíló kapukat.
Első ránézésre úgy tűnik, a mi kalandunk is az utóbbihoz hasonló eszközökkel, ugyanerre kínál megoldást. Mégis, ha végigcsináljátok, megtapasztaljátok a különbséget.
Ahhoz, hogy új valóságot fedezzünk fel, azt meg kell ismerni egy történetből.
Majd pedig be kell lépni a kapuján és ki kell próbálni. Már nem elég kukkolóként távcsővel nézni a varázslatos világokat, kirakatban nyálcsorgatva állni a cukrászpult előtt. Kézbe kell venni az ínycsiklandozó habos süteményt és beleharapva eltelni csodás íz orgiájában.
A dolgok esszenciájára van szükségünk, nem a csomagolásra.
Legelőször vegyétek kezetekbe a jegyeteket, amire a kalandot megismertető történet szolgál, és szálljatok be a léghajónkba, ami odarepít benneteket.
Gyertek és vágjunk bele! Imádni fogjátok minden percét, meglátjátok!

Kedves leendő partnerünk!

Produkciós irodánk a magas szintű tudományos ismereteket és tudatosságot ötvözve egy olyan grandiózus projektbe fogott, melyben a bolygónk felé már az idők kezdete óta áramló összetett információt adaptálja földi körülményekre. Az egyes hordozókat, mint a könyv, a film vagy a videó játék, egy merőben szokatlan, újszerű, összetett látásmódba ágyazva átlényegíti, aminek hatására olyan mélységgel ruházza fel azokat, hogy az általuk közvetített információ megértése és hasznosulása ugrásszerűen megnő. Mintha mindenre ráraknánk egy plusz négydimenziós szemüveget. Ennek a rendszernek a Tapasztaláshű Tudattechnológia Effektus nevet adtuk. Ez a technológia már a könyvnél is megjelenik, amit így a Felébredés Játékává varázsol. Ennek a technológiának az alkalmazásával a négyrészes filmadaptáció a Te Történeteddé, a videó játék pedig az Életeddé válik, melyben a valós élethelyzeteidet, valós problémáidat oldhatod meg úgy, hogy az ott szerzett tapasztalataid azután jelentős kihatással lesznek hétköznapjaidra.

De hogy mindez, mit is jelent valójában?

1

Legelőszőr kiadunk egy 3 részes könyvet, ami az általunk közvetített információt megalapozza. Ez maga az üzenet szellemi része. Ezt fogjuk aztán fizikálisan legyökereztetni. A könyv amellett, hogy hordozza az üzenetet, a benne kódolt játékkal egy olyan látásmódot alakít ki, amivel alapvetően megváltoztatja a világunkról kialakult nézőpontot, és ami szükséges a teljes átéléshez.

2

Elkészítünk egy Holografikus Plazma Hangsugárzót, amellyel ez a Tapasztaláshű Tudattechnológiai Effektus szemléltethető és megélhető. Ez alapvetően átalakítja a szórakoztatást, fizikálisan is belehelyez az élménybe.

3

A hangsugárzó technológiáját tovább fejlesztve a többi érzékszervre is adaptáljuk az élményt, hogy a megjelenített valóság irányított legyen és mindenki számára ugyanazt mutassa. Tehát egy filmmel bemutatott világot mindenki ugyanúgy érzékeljen, ugyanolyan látvány-, hang- és illatvilággal.

4

Mikor a technológia birtokunkba lesz, a már rendelkezésünkre álló forgatókönyvből készítünk egy négyrészes mozifilmet. De ez már semmilyen elemében nem fog hasonlítani a mai mozihoz és filmhez sem. Mire ide közösen eljutunk, már azt is tudni fogjátok, hogy miért.

5

Végül magát a Videó Játékot készítjük el, ami az eddigiekből következően ennek a kalandnak a betetőzését jelenti. Hisz ezentúl a filmek már csak mint játék trailerek funkcionálnak. Bemutatják és megismertetik az új valóságot. De az igazi kaland az lesz, mikor ezen világok tetszés szerinti szereplőivé váltok, valós átéléssel.

Aki kedvet kapott az együttműködéshez, az regisztráljon és küldje el bemutatkozó levelét a partner@l-creation.org e-mail címre.

Együtt, Szabadon