l-a-fenyhozo-i-hu-book

L, a Fényhozó I.

4.75 az 5-ből 20 vásárlói értékelés alapján
(20 vásárlói értékelés)

1690,00 Ft

Írta: KIAS
A felébredés játéka

Hogy miről szól az isteni kísérlet, hogy alakul a Szabad Akarat Bolygója, milyen szerepet játszanak mindebben a szíriusziak, a plejádiak és a szárnykészítők, és mindez hogyan hat a földön élő fiatal mesztic környezetvédő lányra, Zoéra, megtudhatjuk ebből a fantasztikus kalandregényből. Az első könyv végére az is kiderül, kik és hogyan irányítják a bolygónkat. Mindezt egy felsőbb nézőpontból követhetjük végig, egy mitológiai alak, Lucifer kommentálásával.

Amazon

Magyarországon kívüli kiszállításhoz az Amazon.com-on tudja megvásárolni a könyvet:
Megveszem az Amazon.com-on!

Cikkszám: l-a-fenyhozo-i-p Kategóriák: ,

20 értékelés a „L, a Fényhozó I.” termékről

 1. 5 / 5

  :

  Kedves Fényhozók! Nem vagyok felszólalós és értékelős fajta, kerülöm a nyilvánosságot és a hangosságot. A számomra értékes dolgokat beszívom, mint egy szivacs és tárolom. Hát így vagyok a L., A Fényhozó-val is. Nagyon élveztem! Olyan volt mint egy puzzle. Eddigi ismereteimhez kiválóan illeszkedik , olyan mint egy nagy összefoglaló. Segít abban, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek. Köszönöm, nagyon élvezem. Legszívélyesebb üdvözletem

 2. 5 / 5

  :

  A könyv egyszerűen fantasztikus volt, 3 nap alatt elolvastam mindhárom kötetet!
  Köszönöm az együttműködését, és bízom benne, hogy mielőbb megnézhetem majd a filmvásznon is!
  Addig pedig élvezem a hatását, mert még nagyon benne élek a történetben!
  Szeretettel,
  Kiss Henriett

 3. 4 / 5

  :

  Szerintem sokkal több, mint egy szórakoztató nyári olvasmány, bár annak sem utolsó. A VNTV-s riport után kíváncsi voltam a történetre, és bár az első kötet végén egy izgalmas ponton fejeződik be az esemény, mint a filmsorozatoknál szokás, a második és harmadik kötet olvasása után teljesedik ki a kép. Rengeteg benne a fordulat, és olyan mély mondanivalók rejtőznek a sorok között, közérthetően, amiket csak több tucat célirányosan válogatott spirituális könyvből lehetne kihalászni, vagy még onnan sem. Ajánlom szeretettel.

 4. 5 / 5

  :

  Ébredj Ön~tudatodra, egy~s~ég~tudatodra! Teljes szívvel ajánlom. Egy rendkívüli mű, egy remek férfitól. Gratulálok!

 5. 5 / 5

  :

  Izgalmas, lendületes, bár néhol bonyolult, mindazonáltal mindenképp egy jól sikerült regény, ami nem csak mutat, hanem láttat is. Mikor jön a folytatás?
  J.V. TM-szidha

 6. 5 / 5

  :

  Kedves Olvasó!
  Ajánlom Neked a könyvet, ha feltetted már magadnak azt a kérdést, hogy az Életed az-e, amit megélsz vagy valami sokkal-sokkal több? Ha néha-néha felmerül Benned ez a gondolat, akkor Neked íródott ez a kalandokkal teli fejlődésregény, melyben elindul egy olyan egyéni útkereső folyamat, ahol a tapasztalatok megélésével egyre kiterjedtebb megértés válik nyilvánvalóvá nemcsak a főszereplő, hanem az Olvasó számára is.
  Szabó Ildikó
  könyvtáros – TM gyakorló

 7. 5 / 5

  :

  Ha annunaki lennék – de nyugalom, nem vagyok – mindent elkövetnék, hogy egy időgéppel visszaugorva megszerezzem ezt a könyvet, és kötelező olvasmánnyá tenném a galaxisomban.
  Egy rajongó

 8. 5 / 5

  :

  Tápláló szellemi csemege. Emberi fogyasztásra erősen ajánlott.
  Egy „fogyasztó”

 9. 4 / 5

  :

  Többrétegű útkeresés ez a könyv. Legalább egyszer mindenkinek érdemes elmélyedni a műben, s ezzel együtt önmagában.
  J.F. Noah, lelkész

 10. 5 / 5

  :

  Az agyam kereste ebben a könyvben is a megszokott határokat, és dogmatikus sémákat. Nem leltem. Leltem viszont egy nyílt, szabad, felfedezésre váró játékot, aminek része lehetek. Köszönöm. Várom a folytatást!

 11. 5 / 5

  :

  Mikor már azt hiszed minden ok, akkor jön egy újabb csavar. Mondhatni émelygek ettől, de élveztem!

 12. 5 / 5

  :

  Philip K. Dick leül teázni a dalai lámával és Asimovról beszélgetnek, miközben Ray Bradbury süteményt hoz nekik, és Jézus a háttérben egy Indiana Jones filmet hangosít fel, mert nem hallja a hegyoldalban hógolyózó gyíkemberektől és angyaloktól. Ilyen miliőből mi születhet? Higgyétek el, nem akármi. Tiszta szívemből ajánlom mind a három kötetet.
  Gregor P.M. író

 13. 5 / 5

  :

  Manapság minden retardált könyvet ad ki. Így én is. De ma már szégyellem, hogy az „én féle” könyvek fogják a helyet az L- a Fényhozótól. Jöhet a többi rész!
  Egy “író”

 14. 4 / 5

  :

  Ahogy egyre többet tudunk a világról, hatványozottan gyarapszik a kérdések száma. KIAS irománya végre csökkenti önhittségünket, és tiszteletre tanít magunk, és a világ iránt.
  Dr. J. Máté, atomfizikus

 15. 5 / 5

  :

  Nekem nagyon tetszett a könyv. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne mélyebb betekintést kapni a földi élet rejtelmeiről. Várom a folytatást.

 16. 5 / 5

  :

  L- a Fényhozó? Mi akar ez már megint lenni? És valóban. Tényleg más fényben sikerül láttatnia sok mindent. Várom a folytatást!

 17. 5 / 5

  :

  Szuper! Kikapcsolódásnak indult az olvasás de be-kapcsolódás lett a végére! Egy újabb lépést tettem felfelé a tudatosság lépcsőfokain! Kíváncsi vagyok a folytatásra! További sok sikert kívánok!

 18. 4 / 5

  :

  Csak annyit írok: Várom a történet folytatását!

 19. 4 / 5

  :

  Frenetikus ”tinta-hullámvasút”, amire érdemes felülni. Egyedi, képzeletbeli utazás.

 20. 5 / 5

  :

  Kedves Olvasó! A könyv, amit a kezedben tartasz sok szempontból érdekes és figyelemreméltó. Noha első olvasatra egy fantáziadús, tudományos fantasztikus regényfolyamnak tűnik, a valóságban azonban a szerző több évtizedes lelki és tudati fejlődésének, illetve az ezzel együtt járó, egyre mélyülő tapasztalatok, megélések, valamint a tapasztalatokkal természetesen megjelenő átfogó megértés nagyszerű kinyilatkozásával van dolgunk. A sorokat olvasva mi magunk is átélhetjük a kibomló tudatosság egyre magasabban szárnyaló röptét, ahol is az egységtudat megélésének legmagasabb pontján a mindenre kiterjedő figyelem és egységlátásmód rendkívüli madártávlatából tökéletes betekintést kaphatunk az emberi létezés tér és idő korlátai között most zajló földi eseményekbe. Eme végső látásmód megélésében és állandósításában alapvető szerepet játszott a szerző életében a Transzcendentális Meditáció (TM) rendszeres gyakorlata, tökéletesen visszaigazolva ezzel Maharishi lényegi tanítását, miszerint a magasabb tudatállapotok, azon belül is az egységtudat az ember természetes tudatossága, éppen ezért ennek a tudatosságnak az elérése nem kiváltság, hanem minden Ember született joga! Álljon hát e mű mindenki számára ösztönzésként, azoknak is, akik még valódi Önmagukat keresik, és azoknak is, akik már az úton járnak, hogy e magasztos életállapot valóban elérhető, és a belőle fakadó önfeledt boldogság, alkotókészség, illetve határtalan tudás a hétköznapok élő valóságává válhat!

  Dienes István TM-oktató

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé.


Warning: call_user_func() [function.call-user-func]: First argument is expected to be a valid callback in /web/airbrushdekorator/illuminatortrilogy.com/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/tabs/tabs.php on line 43

További információk

Tömeg 0.5 kg
Méretek 1 x 12.8 x 21 cm
Formátum

Nyomtatott

Nyelv

Magyar